Remiko Handelsonderneming
Postadres: Doormanstraat 43
7731BP Ommen
KvK: 69594570
HOME | CONTACT | FILOSOFIE | WEBSITES | MERKEN | DE MENSEN ACHTER REMIKO

De mensen achter Remiko

Remiko hebben we in 2006 opgericht. De naam zelf is een verbastering van onze namen: Renate Michael Koot. Het begon allemaal doordat onze jongens ergens een boekje van Bruder hadden gekregen en daarin een specifieke voorkeur hadden. Precies dat model was niet in de lokale speelgoedzaak te krijgen. De fameuze woorden van de verkoper waren dat deze hem wel voor ons kon bestellen. Tja, dat konden we zelf ook wel, daarvoor waren we niet naar de speciaalzaak gereden. Na wat gezoek uiteindelijk gevonden wat we zochten en een idee begon vorm te krijgen. Van het één kwam het ander. Waar we in het eerste jaar blij waren met een enkele bestelling per week, gaat het inmiddels dagelijks met pallets tegelijk erin en eruit. We zijn een beetje gegroeid en inmiddels is het een voltijds bezigheid geworden.

Tot half 2016 hebben we de shops gedraaid naast een drukke fulltime baan (Michael) en een druk huishouden (Renate). Uiteraard doen we niet alles zelf en kunnen we vertrouwen op enkele part-time medewerkers en mededenkers zonder welke we het werk niet gedaan zouden krijgen.

Ons gezin bestaat sinds 3 september 2012 uit vijf zoons en een dochtertje. Van groot naar klein: Joshua, Davy, Mitchell, Ian, Abbey (5-8-2011) en Owen. Tot ons grote verdriet is Abbey, ons dochtertje, bij de geboorte overleden.