Remiko Handelsonderneming
Postadres: Doormanstraat 43
7731BP Ommen
KvK: 69594570
HOME | CONTACT | FILOSOFIE | WEBSITES | MERKEN | DE MENSEN ACHTER REMIKO

Merken

Remiko levert diverse merken via haar shops. Hieronder ziet u een overzicht van deze merken en een link om deze online te bekijken:
MerkBeschrijving
Bruder Kunststof speelgoed vrachtwagens, tractoren, landbouw accessoires, grondverzet machines, Roadmax voor de allerkleinsten en speelfiguren op schaal 1:16. Hoogwaardige kwaliteit en gemaakt vanuit de "echte" wereld met oog voor detail. Tevens bieden we het volledige onderdelen assortiment.
RollytoysRollytoys is het bekende Duitse traptractor merk. Kwalitatief goede artikelen met duurzaamheid en slim samengesteld zodat de diverse accessoires eenvoudig uitwisselbaar zijn. Zo kunt u eenvoudig Rollytoys aanhangers van de ene naar de andere traptractor omzetten. Voor de kleinsten (vanaf 12 maanden) zijn er de zeer degelijke Minitracs. Super geinige minitractors welke qua model zijn afgeleid van de echte tractors.
MinisteckMinisteck bestaat uit kleine mozaiek steentjes met pinnetjes, welke eenvoudig op grondplaten kunnen worder gezet om daarmee prachtie creaties te maken. Complete sets van 10.000+ steentjes en afmetingen van wel 66x53 cm. Tevens leveren we alle kleuren als losse strips voor aanvullingen.
Stick-itStick-it is identiek aan Ministeck. In het verleden is door een faillisement van de originele fabrikant de productie verdeeld over twee producenten.
Houten treinen, o.a. EichhornHouten treintjes, wie is er niet mee opgegroeid? We leveren zowel gehele sets als losse aanvullingen.
Design lampen van kunstenaar Cees BaanvingerDiverse design lampen en sfeerverlichting van de kunstenaar Cees Baanvinger. Handgemaakt met unieke onderdelen. Van elk model is er maar 1!
SikuSiku is al jaren het jongens speelgoed bij uitstek. Diverse modellen autos, vrachtautos, tractors en in diverse maatvoeringen: 1:32, 1:50/55, 1:87. De modellen zijn in basis van metaal gemaakt en afgewerkt met kunsstof insets.
KidsglobeKidsglobe levert schaalmodellen van stallen, schuren, loodsen en boerderijen. Een zeer goede toevoeging op speelgoed als Siku en Bruder. Artikelen leverbaar in de schalen 1:16, 1:24, 1:32, 1:50 en 1:87
WikingNaast speelgoed schaalmodellen hebben we voor de echte verzamelaars ook de landbouw en tractor schaalmodellen van Wiking. Prachtige modellen welke zeer gedetailleerd zijn uitgevoerd.
SlubanSluban bouwblokjes zijn vergelijkbaar en volledig combineerbaar met de meer bekende LEGO blokjes.
Theo KleinTheo Klein speelgoed voor de echte ondernemende en ontdekkende kleintjes. Speelgoed met een educatief karakter. Speelgoed gereedschappen maar ook uit-elkaar-haal modellen.